maak een afspraak met hemm

Vul uw naam, telefoon, emailadres en eventueel een opmerking in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

   
   
   
   
   
 
   
 

projecten


'STRATEGISCH VASTGOEDPLAN'

schoolbestuur Quadraam


Schoolbestuur Quadraam heeft HEMM opnieuw gevraagd een strategisch vastgoedplan op te stellen voor haar 17 schoolgebouwen voor voortgezet onderwijs in de regio Arnhem en omgeving. Het vastgoedplan vormt het kompas aan de hand waarvan het bestuur en de directies de komende jaren maatregelen gaan treffen op het gebied van huisvesting en exploitatie.

opdrachtgever
Quadraam

locatie
Arnhem

uitvoering
2021

dienstverlening
strategisch vastgoedplan

'ONDERWIJSHUISVESTING'

gemeente Zwolle


We versterken tijdelijk de afdeling Vastgoed van onze eigen gemeente Zwolle op het gebied van onderwijshuisvesting. Onderwerpen die we in ieder geval oppakken zijn de jaarlijkse overzicht en programma onderwijsvoorzieningen, verhuurbeleid voor schoolgebouwen, de inzet van gymzalen voor bewegingsonderwijs en de landelijke subsidieregeling SUVIS van de rijksoverheid voor het verbeteren van het binnenklimaat (ventilatie) en verduurzaming van schoolgebouwen.

opdrachtgever
gemeente Zwolle

locatie
Zwolle

uitvoering
2021

dienstverlening
onderwijshuisvesting

'KADERS ACCOMMODATIEBELEID'

gemeente Midden-Groningen


Mede ingegeven door een Rekenkameronderzoek, is de gemeente Midden-Groningen bezig met het professionaliseren van het gemeentelijke vastgoedbeleid. Om vraag en aanbod van maatschappelijke accommodaties te optimaliseren, wil de gemeente eerst inzicht krijgen in vraagstukken die spelen, een beschrijving van resultaten die opgeleverd moeten worden, een plan van aanpak en faseringsplan. HEMM verricht deze opgave in samenwerking met Annet de Rooy van 'De Mevrouwen'.

opdrachtgever
gemeente Midden-Groningen

locatie
Hoogezand

uitvoering
2021

dienstverlening
accommodatiebeleid
"hemm is trots op haar projecten!"

hemm